Kokeile kuukausi maksutta

Enersenselle tuulivoimaurakka Vöyristä – arvo noin 7 miljoonaa euroa

Toimituskokonaisuuteen kuuluvat puiston teiden ja nostoalueiden rakentaminen sekä voimalaperustukset, puiston sisäverkko ja sähköasema avaimet käteen -periaatteella.

Enersense PN oy on tehnyt sopimuksen britannialaisen uusiutuvan energian yhtiön Low Carbonin kanssa Vöyrissä sijaitsevan Mörknässkogenin tuulivoimapuiston rakentamisesta. Kyseessä on Low Carbonin ensimmäinen tuulivoimainvestointi Suomeen.

Mörknässkogenin tuulivoimapuisto koostuu viidestä voimalasta, ja puiston rakentaminen alkaa kesällä 2022. Hanke valmistuu suunnitelmien mukaisesti syksyllä 2023.

Enersensen toimituskokonaisuuteen kuuluvat puiston teiden ja nostoalueiden rakentaminen sekä voimalaperustukset, puiston sisäverkko ja sähköasema avaimet käteen -periaatteella. Urakan arvo on noin 7 miljoonaa euroa.

”Mörknässkogen on meille tärkeä hanke kasvavassa tuulivoimamarkkinassa, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että Low Carbon valitsi meidät kumppanikseen ensimmäiseen tuulivoimainvestointiinsa Suomessa”, toteaa Enersensen Power-liiketoiminnan johtaja Juha Silvola tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Enersenselle tuulivoimaurakka Vöyristä – arvo noin 7 miljoonaa euroa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat