Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistönvälittäjät: Asuntokauppa palannut pandemiaa edeltäneelle tasolle

Valtaosa liiton kyselyyn vastanneista välittäjistä kokee kaupan hidastuneen. Taustalla on asiakkaiden epävarmuus rahoitusmarkkinoiden ja geopoliittisen tilanteen takia, mutta myös lainakorkojen nousupaine ja asuntoaan myyvien empiminen.

Graafi: KVKL

Asuntokauppa on palautunut pandemiaa edeltäneisiin lukuihin. Erityisesti suurissa kaupungeissa, kuten Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Turussa, kauppa on rauhoittunut vuoden takaisesta, jolloin kauppamäärät olivat niissä huipussaan.

Tiedot käyvät ilmi Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton tuoreesta katsauksesta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kiinteistönvälittäjät: Asuntokauppa palannut pandemiaa edeltäneelle tasolle”

Viimeisimmät näkökulmat