Kokeile kuukausi maksutta

Lauttasaaressa pannaan 16 toimistokiinteistöä nurin kiertävästi – tilalle asuntoja noin 3250 asukkaalle ja työpaikkoja yli 2000:lle

Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevan Vattuniemen alueella alkaa jättimäinen 16:n lähinnä toimistokäytössä olleen huonokuntoisen kiinteistön purkuhanke, jossa panostetaan kiertotalouteen. Purettujen talojen tilalle kaavoitetaan pääosin asuinrakentamista.

Lauttasaaren Vattuniemestä puretaan 16 toimistokiinteistöä. Tarkoituksena on, että purkukiinteistöjen materiaaleista mahdollisimman paljon päästäisiin hyödyntämään rakentamisessa, mieluusti sellaisenaan. Kuva: Kari Ylitalo
Purkukiinteistöt sijoittuvat pääosin Heikkiläntien ja Itälahdenkadun varrelle. Tarkoituksena on, että purettavasta materiaalista mahdollisimman paljon päästäisiin hyödyntämään rakentamisessa, mieluusti sellaisenaan.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lauttasaaressa pannaan 16 toimistokiinteistöä nurin kiertävästi – tilalle asuntoja noin 3250 asukkaalle ja työpaikkoja yli 2000:lle”

Viimeisimmät näkökulmat