Kokeile kuukausi maksutta

Rambollin asiakkuusjohtaja siirtyy uusiin tehtäviin

Diplomi-insinööri Juha-Pekka Smolander on nimitetty WSP Finlandin Talo ja teollisuus -sektorin johtajaksi.

Diplomi-insinööri Juha-Pekka Smolander on nimitetty WSP Finlandin Talo ja teollisuus -sektorin johtajaksi.

Smolander siirtyy tehtäväänsä Rambollilta loppuvuoden 2022 aikana. Nykyinen sektorijohtaja Jarkko Salmenoja palaa rakennusliiketoiminnan pariin ja aloittaa NCC:llä toimialajohtajana elokuussa, johon asti hän työskentelee WSP:llä.

Smolanderilla on pitkä kokemus suunnittelualalta ja rakennusteollisuudesta myynnin, urakoinnin, tuotekehityksen ja asiakasvastuiden johtamisen parissa. Smolanderin aikana esimerkiksi rakennetekniikan alueen liiketoiminta kolminkertaistui.

”Kuluvalla strategiakaudella talo- ja teollisuussuunnittelu on merkittävässä roolissa yrityksemme kasvun ja kehityksen tekijänä. Juha-Pekka tuo WSP:lle uutta osaamista ja arvokasta kokemusta asiakastyön johtamisesta”, WSP Finlandin toimitusjohtaja Harri Yli-Villamo kertoo nimitystiedotteessa.

Smolander näkee WSP:llä vahvaa kasvupotentiaalia.

”Minulle on tärkeää haastaa ja kannustaa organisaatiota onnistumiseen ja uskon meillä olevan merkittävät mahdollisuudet nostaa Talo ja Teollisuus -sektorin ja koko WSP:n roolia markkinassa”, Smolander sanoo.

Edit 28.4. kello 10.50: Korjattu otsikko ja tarkennettu Smolanderin viimeistä tehtävää Rambollilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rambollin asiakkuusjohtaja siirtyy uusiin tehtäviin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat