Kokeile kuukausi maksutta

Suomen Asuntoneuvoja teki yrityskaupat

Asuntoja rakennuttavan Suomen Asuntoneuvojan tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua tulevina vuosina

Jussi Takala siirtyy Suomen Asuntoneuvojan palvelukseen. Kuva: Suomen Asuntoneuvoja

Suomen Asuntoneuvoja oy toteuttaa liiketoimintakaupan, jossa seinäjokelainen kiinteistönvälitykseen erikoistunut Versus Asunnot oy sulautuu osaksi Suomen Asuntoneuvoja -konsernia.

Versus Asuntojen sulautuminen mahdollistaa tiedotteen mukaan kehityspolun, jossa Suomen Asuntoneuvoja voi tarjota asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua niin asunnon ostoon, omistamiseen kuin jälleenmyyntiin liittyen.

”Liiketoimintakaupan myötä meillä on entistä parempi kyky luoda asiakkaillemme lisäarvoa erilaisissa asunnon ostamiseen ja myymiseen liittyvissä tarpeissa”, Suomen Asuntoneuvojan operatiivinen johtaja Jussi Pohto sanoo.

Suomen Asuntoneuvoja rakennuttaa uudiskohteita ympäri Suomen. Liiketoimintakauppa tukee  yhtiötä myös sen tavoitteessa kasvattaa omistusasujien määrää tulevissa hankkeissa.

”Olemme nähneet, että kaupungit toivovat lisää erityisesti perhe- ja omistusasuntoja, ja pidämme suuntausta erittäin positiivisena asiana”, Pohto tiivistää.

Liiketoimintakaupan myötä Versus Asuntojen toimitusjohtaja Jussi Takala siirtyy Suomen Asuntoneuvoja -konsernin palvelukseen. Hän vastaa jatkossa sekä kodin myynnin että välitysliiketoiminnan kokonaisuudesta ja kehityksestä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen Asuntoneuvoja teki yrityskaupat”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat