Kokeile kuukausi maksutta

Caverion ostaa WT-Servicen – vahvistaa asemiaan Vaasan seudulla

Yhtiöllä on 17 työntekijää ja se teki viime vuonna 1,7 miljoonan euron liikevaihdon.

Caverion ostaa vaasalaisen WT-Servicen. Yhtiö tarjoaa teollisuuden huolto-, asennus- ja projektipalveluja Vaasan alueella. Yritysosto tuo mukanaan uusia osaajia ja asiakkaita vahvistaen samalla Caverionin alueellista asemaa.

WT-Service on erikoistunut teknisesti vaativien tuotantolaitosten huoltoon ja sen asiakkaisiin kuuluu useita suuria ja tunnettuja teollisuusyrityksiä. Yhtiöllä on 17 työntekijää ja se teki viime vuonna 1,7 miljoonan euron liikevaihdon. Kauppahintaa ei julkisteta.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion ostaa WT-Servicen – vahvistaa asemiaan Vaasan seudulla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat