Kokeile kuukausi maksutta

Rakennetun ympäristön teknologia-apurahaa tarjolla

Suomalaista osaamista, tuotekehitystä ja kansainvälistymistä kiinteistö- ja rakentamisalalla tukeva säätiö kaipaa hakemuksia.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus on määritelty eräiksi kriteereiksi apurahojen jakamisperusteina. Kuvituskuva

Teknologiasta tuotteiksi -säätiön vuotuinen apuraha on haettavissa 1.6.2022 alkaen. Sen suuruus on 20 000 euroa. Säätiö tukee toiminnallaan suomalaista osaamista, tuotekehitystä ja kansainvälistymistä kiinteistö- ja rakentamisalalla.

Apuraha myönnetään terveellistä, kestävää ja tuottavaa rakennettua ympäristöä edistävälle tuotteelle, palvelulle tai hankkeelle, joka hyödyntää uutta teknologiaa ja osaamista, ja jolla on kansainvälistä potentiaalia sisäympäristöalalla.

Arvostettuja kriteerejä palkitsemiselle ovat energia- ja resurssitehokkuus, hyvän sisäympäristön kehittäminen, alan uudistaminen ja loppukäyttäjien tarpeiden ymmärrys.

Vuonna 2022 palkitsemisperusteissa painottuvat seuraavat alueet: kestävä kehitys ja vastuullisuus, turvallisuus, kiertotalous ja digitaalisuus.

Mukana palkittavien yritysten valinnassa ovat Talotekninen teollisuus ja kauppa, Rakennusteollisuus RT ja Rakli. Lopullisen päätöksen tekee säätiön hallitus. Apuraha luovutetaan Kiinteistöalan vuosiseminaarissa Tampereella 10.11.2022.

Säätiö voi palkita apurahalla yritysten ohella yhteisöjä tai yksityishenkilöitä. Erityisasemassa arvioinnissa palkinnon saajiksi ovat pk-yritykset.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennetun ympäristön teknologia-apurahaa tarjolla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat