Kokeile kuukausi maksutta

Raksystemsin pääomistajaksi ruotsalainen Trill Impact – kasvua haetaan myös Pohjoismaiden ulkopuolelta

Raksystemsin johto jatkaa Raksystems-brändin säilyttävän yrityksen merkittävinä omistajina ja Marko Malmivaara yhtiön toimitusjohtajana.

Marko Malmivaaran luotsaama Raksystems on Yli 630 henkilöä työllistävä Raksystems on yli kolminkertaistanut liikevaihtonsa viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana. Nyt suunta on entistä selkeämmin kansainvälisille markkinoille.
Kuuntele juttu

Rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijakonserni Raksystems Group on saanut uudeksi pääomistajakseen ruotsalaisen pääomasijoitusyhtiö Trill Impactin. Yrityksen aikaisempana pääomasijoittajana toimi viimeiset neljä vuotta MB Rahastot.

Ruotsissa ja Saksassa toimiva Trill Impact hallinnoi yli miljardin euron varoja eri sijoituskohteissaan. Raksystemsin johto jatkaa Raksystems-brändin säilyttävän yrityksen merkittävinä omistajina ja Marko Malmivaara yhtiön toimitusjohtajana.

Yli 630 henkilöä työllistävä Raksystems on yli kolminkertaistanut liikevaihtonsa viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana 19 miljoonasta eurosta yli 66 miljoonaan euroon.

Näihin vuosiin on sisältynyt laajentuminen Ruotsiin sekä joukko yrityskauppoja. Samalla Raksystems on aloittanut kansainvälistymisen, jota tullaan jatkamaan Trill Impact-omistuksen myötä entistä voimakkaammin myös Pohjoismaiden ulkopuolelle.

”Raksystems on jo nyt Pohjoismaiden johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntija ja yrityksen matka viime vuosilta on vaikuttava. Olemme iloisia päästessämme vahvistamaan, kasvattamaan ja laajentamaan sitä yhä kansainvälisemmille markkinoille”, toteaa Trill Impactin partner Johan Lundén tiedotteessa.

Kauppa edellyttää vielä kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raksystemsin pääomistajaksi ruotsalainen Trill Impact – kasvua haetaan myös Pohjoismaiden ulkopuolelta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat