Kokeile kuukausi maksutta

Danfossilta lahjoitus Vaasan yliopistolle

Vaasan yliopiston varainhankintakampanjan tavoitteena on kerätä 5−7 miljoonaa euroa yksityistä rahoitusta valtion vastinrahaohjelmaan

Kuvassa (vas. ylärivistä lähtien): Danfossin Vaasan-toimipisteen johtaja Tuula Hautamäki ja yliopiston yhteysjohtaja Harry Linnarinne sekä Vaasan-tehtaan johtaja Antti Kumara ja rehtori Jari Kuusisto.

Danfoss lahjoittaa Vaasan yliopistolle 45 000 euroa, josta tekniikan alalle kohdennetaan 30 000 euroa ja kauppatieteisiin 15 000 euroa.

”Osaavan työvoiman kouluttaminen ja saaminen Vaasan seudulle on erittäin tärkeää ja se tulee varmistaa vahvalla yritysyhteistyöllä paikallisten oppilaitosten kanssa. Tekniikka muuttuu todella nopeasti, joten opetushenkilökunta tarvitsee riittävät resurssit kehittyä ja kehittää opetusta, materiaalia ja opetusvälineistöä”, toteaa Danfossin Vaasan-toimipisteen johtaja Tuula Hautamäki.

Vaasan yliopiston varainhankintakampanjan tavoitteena on kerätä 5−7 miljoonaa euroa yksityistä rahoitusta valtion vastinrahaohjelmaan. Tärkeänä varainhankintakampanjan tavoitteena on myös rakentaa pitkäaikaisia strategisia kumppanuuksia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Danfossilta lahjoitus Vaasan yliopistolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat