Kokeile kuukausi maksutta

Nordic Waterproofing hankkii enemmistöosuuden saman alan yhtiöstä

Nordic Waterproofing Group on allekirjoittanut sopimuksen 70 prosentin osakeosuuden hankkimisesta suomalaisesta VKP Holding oy:stä.

VKP Group toimittaa katto- ja vedeneristyspalveluita.

Kajaanissa pääkonttoriaan pitävä VKP Group toimii katto- ja vedeneristysurakoitsijana. VKP Groupissa työskentelee 75 työntekijää, ja sen vuotuinen liikevaihto on yhdeksän miljoonaa euroa. VKP Holding on konsernin emoyhtiö ja omistaa kokonaan Vesikattopalvelu Kajaani oy:n, Vesikattopalvelu Kuusamo oy:n ja Vesikattopalvelu Nurmes oy:n.

”Liiketoimintamme on kasvanut hyvin usean vuoden ajan, ja tämä on luonnollinen askel kehityksen tehostamiseksi”, VKP Holdingin edellinen pääomistaja Petri Kemppainen sanoo tiedotteessa.

Hankinta on osa Nordic Waterproofingin strategiaa tuote- ja palveluvalikoiman laajentamiseksi. Hankinta laajentaa yhtiön kattopalveluiden maantieteellistä kattavuutta Suomen markkinoilla.

”VKP on luonnollinen hankinta alueella, jossa meillä on alhainen markkinaosuus”, Nordic Waterproofing Suomen toimitusjohtaja Esa Mäki sanoo.

Kaupan odotetaan toteutuvan 1. heinäkuuta 2022. Nordic Waterproofingilla on optio ostaa loput 30 prosenttia VKP Holdingin osakkeista kahdessa erässä, ensimmäinen vuonna 2024 ja toinen vuonna 2026.Hankinta rahoitetaan Nordic Waterproofingin nykyisillä rahoitusjärjestelyillä.

”Nordic Waterproofingin strategia on kasvaa sekä orgaanisesti että yritysostoin. Hankkimalla VKP:n laajennamme kattopalvelutarjontaamme Suomessa”, Nordic Waterproofing Groupin konsernijohtaja Martin Ellis kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nordic Waterproofing hankkii enemmistöosuuden saman alan yhtiöstä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat