Nordic Waterproofing ostaa puuelementtitoimittajan

Katto- ja vedeneristysyhtiö Nordic Waterproofing Group on allekirjoittanut sopimuksen suomalaisen Seikat oy:n hankinnasta.

Kauppa viimeistellään 1. huhtikuuta 2021, jolloin 84 prosenttia Seikatin osakekannasta siirtyy Nordic Waterproofingin omistukseen. Seikatin johto jatkaa toistaiseksi yhtiön vähemmistöosakkaana. Nordic Waterproofingilla on optio hankkia loput 16 prosenttia osakkeista vuonna 2023.

Seikat on perustettu vuonna 2013 Kauhavalla. Yhtiö valmistaa ja asentaa kertopuisia, 15–24-metrisiä suurkattoelementtejä. Niitä käytetään teollisuusrakennuksissa, varastohalleissa, julkisissa rakennuksissa ja liikekiinteistöissä. Seikat työllistää 21 henkeä, ja sen vuotuinen liikevaihto on noin neljä miljoonaa euroa. Nykyisin yhtiön päätoimipiste sijaitsee Seinäjoen Ylistarossa.

Nordic Waterproofing Suomen toimitusjohtaja Esa Mäen mukaan kauppa vahvistaa yhtiön asemaa markkinoilla, kun se pystyy tarjoamaan aiempaa laajempaa tuote- ja palveluvalikoimaa suomalaisille asiakkaille.

”Elementtirakentaminen kasvaa myös vedeneristysalalla. Hankkimalla Seikatin pystymme tarjoamaan asiakkaille kokonaisratkaisuja, jotka sisältävät kattoelementit, vedeneristyksen sekä lisäksi vielä vaikka aurinkopaneelit”, Mäki sanoo tiedotteessa.

”Seikatin liiketoiminta on kasvanut hyvin usean vuoden ajan ja tämä on luonnollinen askel kehityksen tehostamiseksi”, Seikatin toimitusjohtaja Arja Suomalainen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nordic Waterproofing ostaa puuelementtitoimittajan”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat