Kokeile kuukausi maksutta

A-Insinöörien rekrytointitahti kiihtyy: Nyt palkattiin Rambollin arkkitehti- ja asuntosuunnittelun johtaja

A-Insinöörit on palkannut uuden asiakkuus- ja myyntijohtajan.

Antti Alvoittu aloittaa uudessa työssään vuoden vaihteen jälkeen. Kuva: A-Insinöörit
Kuuntele juttu

Antti Alvoittu aloittaa uudessa tehtävässään vuoden vaihteessa. Alvoittu on koulutukseltaan insinööri (AMK). Hän siirtyy uuteen tehtävään Rambollista arkkitehti- ja asuntosuunnittelun johtajan tehtävistä, missä hänen vastuullaan ovat olleet muun muassa monialaprojektit ja suunnittelukonseptien kehittäminen.

Alvoittu ryhtyy vastaamaan konsernin yhteismyynnin ja asiakkuuksien hallinnan kehittämisestä. Hänestä tulee myös yhtiön johtoryhmän jäsen.

”A-Insinöörien osaaminen kattaa tänään kaikki rakentamisen suunnittelualat ja segmentit. On tärkeä katsoa toimialojen ja palvelujen välisiä synergioita ja koko ajan miettiä, millaisilla kokonaisvaltaisilla palveluketjuilla voimme parhaiten auttaa asiakkaitamme. Saamme Antti Alvoitun tätä koordinoimaan ja johtamaan”, A-Insinöörien toimitusjohtaja Jyrki Keinänen kertoo.

Alvoittu on aiemmin työurallaan työskennellyt NCC:llä laskenta- ja suunnittelujohtajana sekä Optiplanissa suunnittelujohtajana ja kokonaissuunnittelumallien kehittämisestä vastaavana ryhmäpäällikkönä.

”Myynti on hyvin organisoitu prosessi siinä missä projektitoimintakin, ei pelkästään hyvin verkostoituneiden henkilöiden toimintaa. Vaikka henkilökohtaiset kontaktit ovat tärkeitä, tarvitaan osaamista ja osaajia mukaan. Pitää myös osata katsoa tämän hetkisen aallon yli tulevaisuudessa oleviin tarpeisiin ja löytää niihin asiakasarvoa tuottavia ratkaisuja”, Alvoittu sanoo.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörien rekrytointitahti kiihtyy: Nyt palkattiin Rambollin arkkitehti- ja asuntosuunnittelun johtaja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat