Kokeile kuukausi maksutta

Cadmatic ostaa italialaisen ohjelmistoyrityksen – CLA tarjoaa uusia ratkaisuja myös rakennusalalle

Computer Line Associatesilla on vahva markkina-asema erityisesti italialaisten monikansallisten teollisuusyritysten parissa.

Cadmaticin Jukka Rantala (vas.) ja CLA:n Gian Mario Tagliaretti ovat nyt yhtiökumppaneita.

3D-pohjaisia suunnittelu- ja tiedonhallintaratkaisuja tarjoava Cadmatic on ostanut italialaisen Computer Line Associates (CLA) -yrityksen koko osakekannan ja tuoteportfolion. Cadmaticin mukaan yrityskauppa vahvistaa sen asemia prosessi- ja energiateollisuudessa ja tuo uusia ratkaisuja myös meriteollisuuteen ja rakennusalalle.

CLA:n asiakkaina on prosessi- ja energiateollisuuden kokonaistoimittajia sekä laitosoperaattoreita. Yhtiöllä on vahva markkina-asema erityisesti italialaisten monikansallisten teollisuusyritysten parissa.

CLA:n ohjelmistoja käytetään muun muassa teollisuuden investointiprojekteissa tarvittavien putkistomateriaalien ja teknisen projektidatan hallintaan sekä suunnittelu- että rakentamisvaiheessa. Cadmaticin mukaan tuotteet täydentävät heidän omia CAD-suunnitteluohjelmistoja ja tiedonhallintaratkaisuja, ja ne integroidaan osaksi Cadmaticin tuotetarjoomaa.

Cadmaticin kasvustrategian tavoitteena on kolminkertaistaa yrityksen koko tulevien vuosien aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cadmatic ostaa italialaisen ohjelmistoyrityksen – CLA tarjoaa uusia ratkaisuja myös rakennusalalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat