Kokeile kuukausi maksutta

Lujabetoni nimitti uuden betonituoteyksikön johtajan

Betonituoteyksikkö on toiseksi suurin Lujabetonin kotimaisista liiketoimintayksiköistä.

Rakennusinsinööri, EMBA Tuomo Eilola (55) on nimitetty Lujabetonin betonituoteyksikön johtajaksi.  Tehtävää aikaisemmin hoitanut Juha Kinnunen jää eläkkeelle lyhyen siirtymävaiheen jälkeen.

Eilola aloittaa uudessa tehtävässään 1.10.2022. Hän on toiminut viimeiset kahdeksan vuotta Lujabetonin Haapajärven ja Kärsämäen tehtaiden tehdaspäällikkönä.

Betonituoteyksikkö on noin 45 miljoonan euron liikevaihdollaan toiseksi suurin Lujabetonin kolmesta kotimaisesta liiketoimintayksiköstä. Yksikön päämarkkinat ovat infra- ja elementtirakentaminen.

Eilolalla on yli 30 vuoden kokemus rakennusalasta. Betonialalle hän tuli vuonna 2011, kun aloitti Lujabetonilla myynti-insinöörinä. Hän eteni myyntipäälliköksi ja Haapajärven ja Kärsämäen tehtaiden tehdaspäälliköksi.

Eilola seuraa uudessa tehtävässään Juha Kinnusta, joka aloitti uransa betonialalla marraskuussa 1990. Vuoden 2014 marraskuusta alkaen Juha Kinnunen on johtanut koko betonituoteyksikköä.

Tuomo Eilolan seuraajaksi Haapajärven ja Kärsämäen tehtaiden päälliköksi on nimitetty Taneli Murtoperä. Hän toimii tällä hetkellä Kärsämäen tehtaalla kehityspäällikkönä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujabetoni nimitti uuden betonituoteyksikön johtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat