Kokeile kuukausi maksutta

Meltex teki historiansa suurimman investoinnin Jyväskylässä

Lähinnä putki- ja kaivovalmistajana tunnettu Meltex oy aloittaa maarakennuskankaiden valmistuksen loppuvuodesta.

Kuva: Meltex

Mittava hanke Jyväskylän Palokassa uusine tuotantolinjoineen ja rakennuksineen on ollut Meltexin historian suurin yksittäinen investointi. Tuotannon pyöriessä täydellä kapasiteetilla se tulee työllistämään noin 20 henkeä.

"Tuotanto lähellä asiakasta on ollut meidän yrityksemme kulmakiviä alusta saakka, ja suodatinkangastuotannon aloittaminen Jyväskylässä tukee hyvin tätä strategiaa, sillä olemme nyt ainut valmistaja näillä korkeuksilla. Esimerkiksi Norjassa ja Ruotsissa ei ole maarakennuskankaiden valmistusta", Meltexin tuotantojohtaja Tony Burman sanoo tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Meltex teki historiansa suurimman investoinnin Jyväskylässä”

Viimeisimmät näkökulmat