Kokeile kuukausi maksutta

Mangroven uudeksi toimitusjohtajaksi Jouni Hämäläinen – SRV vaihtuu turkulaishaastajaan

Hämäläinen on toiminut SRV Rakennuksen palveluksessa vuodesta 2011. Hän on kuulunut myös SRV:n Alueet-liiketoimintayksikön johtoryhmään.

Mangrove nappasi SRV:lta rakennusalan kokeneen johtajan, joka on ollut mukana mm. Tampereen Kansi -hankkeessa sekä Ranta-Tampellan asuntorakentamisessa.
Kuuntele juttu

Turkulaisen Mangrove oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty rakennusinsinööri Jouni Hämäläinen.  Yhtiö vastaa Mangrove-konsernin rakennusliiketoiminnasta.

Hämäläinen aloittaa uudessa pestissä tammikuun puolivälissä. Nykyinen toimitusjohtaja Antti Lundstedt jatkaa konsernin emoyhtiön toimitusjohtajana sekä Mangrove oy:n hallituksen puheenjohtajana. Konsernin hallituksen puheenjohtajana jatkaa Timo Lundstedt.

Hämäläinen on toiminut SRV Rakennuksen palveluksessa vuodesta 2011. Viimeksi hänen vastuullaan olivat Sisä-Suomen alueen tuotanto, hankinta, rakennuttaminen, suunnittelun ohjaus sekä tarjouslaskenta. Hämäläinen on kuulunut SRV:n Alueet-liiketoimintayksikön johtoryhmään.

Vuosina 1999–2011 hän oli Lujatalossa muun muassa työpäällikkönä ja työnjohtajana.

Mangroven rakennusliiketoiminta on ollut viime vuodet reippaassa kasvussa. Konsernijohtaja Antti Lundstedtin mukaan uuden toimitusjohtajan myötä sitä pystytään edelleen kehittämään.

”Mangroven kasvutarina on vaikuttava ja sen missio kohtuuhintaisten ekologisten kotien rakentajana on arvojeni mukainen” , Jouni Hämäläinen toteaa tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mangroven uudeksi toimitusjohtajaksi Jouni Hämäläinen – SRV vaihtuu turkulaishaastajaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat