Kokeile kuukausi maksutta

SSAB lahjoittaa materiaaleja kattoihin ja kenttäuuneihin Ukrainassa – suojaa talven varalle

Uuneihin tarkoitettu teräs on lähetetty Sarholms Plåtdetaljer AB:lle, joka valmistaa yli 400 kenttäuunia. Lahjoitettujen kattoprofiilien, lamellien ja kiinnikkeiden avulla ukrainalaiset voivat rakentaa uudelleen katot liki sataan taloon tai tehdä pienempiä korjauksia satoihin taloihin.

SSAB ja sen tytäryhtiö Ruukki Construction lahjoittavat Ukrainalle materiaaleja kattojen saneeraukseen ja kenttäuunien valmistukseen. Tuotteet kuljettaa perille hyväntekeväisyysjärjestö OperationAid.

”On erittäin tärkeää osoittaa tukea Ukrainalle tämän hirvittävän sodan jatkuessa. Materiaaleja lahjoittamalla voimme toivottavasti auttaa ihmisiä kestämään kovaa talvea. Meillä on työntekijöitä myös Ukrainassa, ja heidän hyvinvointinsa ja turvallisuutensa ovat edelleen meille etusijalla”, toteaa SSAB:n toimitusjohtaja Martin Lindqvist tiedotteessa.

Uuneihin tarkoitettu teräs on lähetetty Sarholms Plåtdetaljer AB:lle, joka valmistaa yli 400 kenttäuunia. Lahjoitettujen kattoprofiilien, lamellien ja kiinnikkeiden avulla ukrainalaiset voivat rakentaa uudelleen katot liki sataan taloon tai tehdä pienempiä korjauksia satoihin taloihin.

OperationAid on Ukrainaa auttava hyväntekeväisyysjärjestö, joka keskittyy kiireellisimpien tarpeiden tunnistamiseen, varojen keräämiseen ja hankintaan sekä humanitaarisen avun ja lääketieteellisten laitteiden toimittamiseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SSAB lahjoittaa materiaaleja kattoihin ja kenttäuuneihin Ukrainassa – suojaa talven varalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat