Kokeile kuukausi maksutta

Betolar tähtää kannattavaksi vasta kolmen vuoden päästä – ”Meillä on firmassa 16 tohtoria”

Suurin osa Betolarin henkilöstöstä työskentelee tuotekehityksen parissa.

Riku Kytömäki tuo Betolariin kansainvälisen johtamisen osaamista. Kuva: Betolar

Pörssiyhtiö Betolarin liikevaihto tammi-syyskuussa 2022 jäi vaatimattomaksi, 65 000 euroon. Käyttökate oli 7,2 miljoonaa euroa miinuksella.

Teollisuuden sivuvirroista betonia korvaavia tuotteita tuottavan yhtiön liikevaihto koostui Geoprime-konseptin myynnistä. Lisenssi- ja materiaalisopimukset alkavat tuotantomäärien kasvun myötä oletettavasti kerryttää liikevaihtoa aivan eri lukemille. Vuonna 2016 perustettu Betolar arvioi pääsevänsä kannattavaan liiketoimintaan vuoteen 2026 mennessä. Liikevaihdon on määrä olla vuonna 2030 miljardiluokkaa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Betolar tähtää kannattavaksi vasta kolmen vuoden päästä – ”Meillä on firmassa 16 tohtoria””

  1. Mielestäni Betolar ei ole keksinyt eikä kehittänyt mitään uutta. Mm kuonabetoni on ollut useassa maassa laajassa käytössä jo kymmeniä vuosia. Ja kovin laaja käyttö ei ole mahdollistakaan, koska teollisuuden sopivien sivuvirtojen määrä on rajallinen.

Viimeisimmät näkökulmat