Kokeile kuukausi maksutta

Halton järjesteli omistuksensa ja sijoitustoimintansa uudelleen

Vaativiin sisäilmaratkaisuihin erikoistunut perheyhtiö Halton on järjestellyt uudelleen Halton-konsernin omistajuuden ja sijoitustoiminnan vuoden 2023 alussa.

Inoroom on tuotekehityksellinen yhteenliittymä, jossa Halton hallitsee ilmanvaihtoa koskevat ratkaisut, Merivaara leikkaussalijärjestelmän ja sairaalakalusteisiin liittyvät asiat ja Hermetel puhdastilaratkaisut. Konseptin suunnittelusta on vastannut Granlund. Kuva: Inoroom

Konsernin omistus on nyt keskitetty uuteen Halton Ventures -emoyhtiöön ja se hallinnoi myös perheyrityksen sijoitustoimintaa.

"Uusi emoyhtiö kirkastaa työnjakoa operatiivisen toiminnan ja sijoitustoiminnan välillä. Halton Group jatkaa liiketoimintaansa normaalisti Halton Venturesin omistuksessa. Siinä mikään ei muutu. Sen sijaan sijoitustoiminnan merkitys tulee kasvamaan jatkossa”, Halton Venturesin hallituksen puheenjohtaja Tarja Takki-Halttunen kertoo.  Halton Ventures on kokonaisuudessaan Halttusen perheen omistuksessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton järjesteli omistuksensa ja sijoitustoimintansa uudelleen”

Viimeisimmät näkökulmat