Kokeile kuukausi maksutta

Halton sijoittaa hybridilämmityksen osaajaan – osakeannilla 30 prosenttia Smart Heatingista

Smart Heating on erikoistunut taloyhtiöiden hybridilämmitykseen, jossa kaukolämmön rinnalle tuodaan koneellisen poistoilman lämmöntalteenotto (LTO) tai kiinteistö irrotetaan kokonaan kaukolämmöstä LTO:n ja maalämmön avulla.

Sopimusta olivat allekirjoittamassa ylärivi vasemmalta oikealle: Touko Sikala (Smart Heating), Mika.A.Nieminen (Halton Group), Mika Häyry (Oragon Partners). Alarivi vasemmalta: Mikko Mattila (Halton Group), Tarja Takki-Halttunen (Halton Group), Pertti Nissilä (Smart Heating), Hannu Koskela (Smart Heating). (Kuva: Halton)

Halton Group tekee strategisen sijoituksen suomalaiseen energiatehokkuusalan kasvuyritykseen Smart Heatingiin. Järjestelyssä Smart Heating tarjoaa Haltonille suunnatun osakeannin, jonka toteuttamisen jälkeen Halton omistaa 30 prosenttia Smart Heatingin osakkeista.

Smart Heating on erikoistunut taloyhtiöiden hybridilämmitykseen, jossa kaukolämmön rinnalle tuodaan koneellisen poistoilman lämmöntalteenotto (LTO) tai kiinteistö irrotetaan kokonaan kaukolämmöstä LTO:n ja maalämmön avulla.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton sijoittaa hybridilämmityksen osaajaan – osakeannilla 30 prosenttia Smart Heatingista”

Viimeisimmät näkökulmat