Kokeile kuukausi maksutta

Arkkitehti Samuli Miettinen pitää asuntosuunnittelun kritiikkiä oikeutettuna – muutos vaatisi lisää velvoittavaa lainsäädäntöä

JKMM:n perustajaosakas, arkkitehti Samuli Miettinen tunnetaan sekä julkisten rakennusten että asuntojen suunnittelijana. Tärkeintä hänestä on osaava tilaaja, joka antaa suunnittelulle mahdollisuuksia ja oikeuksia.

JKMM:n perustajaosakas, arkkitehti Samuli Miettinen kuvaa arkkitehtuuria elämäntavaksi. Hän on suunnitellut monia näyttäviä kohteita, ja hänet on palkittu Rakennustaiteen valtionpalkinnolla vuonna 2007.Kuva: Liisa Takala

Intohimo, elämäntapa. Niin voisi kuvata JKMM:n perustajaosakas, arkkitehti Samuli Miettisen suhdetta työhönsä. Innostus näkyy vaikkapa silloin, kun hän puhuu pääsuunnittelijana Helsingin Kansallismuseon laajennusosan hankkeesta.

”Se on erittäin loistava hanke ja innostava omalla työuralla”, hän kuvaa kohteen merkitystä itselleen JKMM:n toimistolla Helsingin Kampissa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arkkitehti Samuli Miettinen pitää asuntosuunnittelun kritiikkiä oikeutettuna – muutos vaatisi lisää velvoittavaa lainsäädäntöä”

Viimeisimmät näkökulmat