Kokeile kuukausi maksutta

Caverionin tilinpäätös: Vahva suoritus ja tulos

Kisa Caverionista näyttää päättyneen, ja ostaja voi poistua hymy huulilla taka-alalle tuoreiden lukujen valossa. North Holdings 3 Oy on saanut kaikki tarvittavat viranomaishyväksynnät Caverionin hallituksen suosittelemalle kaikkia Caverion oyj:n osakkeita koskevalle vapaaehtoiselle julkiselle ostotarjoukselle, joten tämä asia lienee saanut lopullisen sinettinsä.

Caverion vahva suoritus luo uskoa yrityksen tulevalle menestykselle.

“Vuonna 2022 kannattavuutemme parani selkeästi, mikä oli seurausta määrätietoisista toimenpiteistämme suorituksen parantamiseksi menneinä vuosina. Liikevaihtomme kasvoi 9,9 prosenttia 2 352,1 (2 139,5) miljoonaan euroon ja oikaistu Ebita kasvoi 20,7 prosenttia 105,8 (87,7) miljoonaan euroon tulosohjeistuksemme mukaisesti", toteaa Caverionin toimitusjohtaja Jacob Götzsche yhtiön tilinpäätöstiedotteessa.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

1 kk koejakso veloituksetta

Tutustu digi-Rakennuslehteen kuukauden ajan veloituksetta ja sitoumuksetta.

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverionin tilinpäätös: Vahva suoritus ja tulos”

Viimeisimmät näkökulmat