Kokeile kuukausi maksutta

Toivo Groupilta vahva tulos markkinaympäristöstä huolimatta

Toivon liikevaihto vuonna 2022 oli 20,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto 15,6 miljoonaa euroa. Katsauskaudella 1.1.-31.12.2022 yhtiö teki sopimukset yhteensä 342 (985) asunnon rakentamisesta ja aloitti 539 (575) asunnon rakentamisen.

Toivo Groupilla menee hyvin ja mysö uusia kohteita on putkessa hyvään malliin.

"Yhtiön vuoden 2022 liikevoitto oli 15,6 miljoonaa euroa, joka sisältää tilikauden aikana ilmoitetun tuottovaateiden muutoksesta johtuvan arvonaleneman yhtiön asuntovarallisuudessa. Olen tulokseen tyytyväinen. Yhtiön asuntovarallisuuden tasearvostus muodostaa hyvät taloudelliset lähtökohdat tilikaudelle 2023", kommentoi toimitusjohtaja Markus Myllymäki tulosta tilinpäätöstiedotteessa.

Myllymäen  mukaan vuoden 2022 aikana Toivon strategia ja liiketoimintamalli on testattu markkinoiden toimesta. Ukrainan sota, inflaatio, yleinen kustannuskehitys ja korkokustannusten nousu on haastanut asuntokehittäjiä, rakentajia ja omistajia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Toivo Groupilta vahva tulos markkinaympäristöstä huolimatta”

Viimeisimmät näkökulmat