Kokeile kuukausi maksutta

Virastotalon remontti valmistui Joensuussa – kustannukset 22 miljoonaa

Remontin myötä talossa on uudet yhteiset asiakaspalvelutilat Digi- ja väestövirastolle, Maanmittauslaitokselle ja TE-toimistolle.

Peruskorjauksessa on uusittu vuonna 1990 valmistuneen rakennuksen sisätilat sekä koko talotekniikka.

Joensuun keskustassa sijaitsevan valtion virastotalon mittava peruskorjaus on valmistunut. Peruskorjauksen myötä Senaatti-kiinteistöjen omistamaan virastotaloon on tehty yhteiset asiakaspalvelutilat Digi- ja väestövirastolle, Maanmittauslaitokselle ja TE-toimistolle. Toiminta virastotalossa alkaa 20. helmikuuta.

Peruskorjauksessa on uusittu vuonna 1990 valmistuneen rakennuksen koko talotekniikka, joka sisältää ilmanvaihdon, sähköt, vesi- ja viemäriputket sekä rakennuksen salaojat, perustusten kosteuseristykset, vesikatot ja ikkunat. Sisäolosuhteita on kehitetty parantamalla äänieristystä, akustiikkaa ja lämpöolosuhteita.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Virastotalon remontti valmistui Joensuussa – kustannukset 22 miljoonaa”

Viimeisimmät näkökulmat