Kokeile kuukausi maksutta

Suurkiinteistöjen maalämpöprojekteihin uusi toimija

Caverion ja St1 Lähienergia yhdistävät nyt osaamisensa suurkiinteistöjen maalämpöprojekteissa.

St1 tunnetaan muun muassa Espoon Otaniemessä tehdystä syväkaivokokeilusta. Kuva: St1

Caverion ja St1 Lähienergia kehittävät geolämpöliiketoimintaa ja aloittavat yhteistyön maalämpöhankkeiden toteutuksessa kiinteistöille. Yhteistyö perustuu strategiseen kumppanuuteen, johon Caverion tuo talotekniikan ja lämpöpumpputeknologian osaamisen ja St1 Lähienergia puolestaan geologian, geofysiikan sekä poraamisteknologian asiantuntemuksen.

”Yhteistyön myötä pystymme tuottamaan entistä kilpailukykyisempiä ratkaisuja esimerkiksi taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen lämmitykseen. St1 jatkaa vahvasti geotermisen lämmöntuotannon kehittämistä. Kehittyneillä geolämpöratkaisuilla tulee olemaan merkittävä rooli päästöttömään lämmöntuotantoon siirryttäessä”, johtaja Miika Johansson St1 Nordicista sanoo tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suurkiinteistöjen maalämpöprojekteihin uusi toimija”

Viimeisimmät näkökulmat