Kokeile kuukausi maksutta

Inkoon satama kiilasi väyläverkon investointiohjelman kärkeen koko listan ulkopuolelta

Väylävirasto julkaisi päivitetyn liikenneverkon investointisuunnitelman seuraavalle kahdeksalle vuodelle.

LNG-terminaalialus Exemplar Inkoon satamassa tammikuussa. Kuva: Esko Jämsä.

Inkoon satamaan johtavan meriväylän parantaminen on kiilannut väyläverkon kahdeksanvuotisen investointiohjelman kärkeen. Väylävirasto julkisti vuosittain päivitettävän investointiohjelman uusimman version tänään torstaina.

Uusimmassa versiossa Inkoon meriväylän parantamiseen tähtäävä hanke löytyy hankekorista 1A. Tämän hankekorin suunnitelmavalmius on riittävä päätöksentekoa varten tai ne ovat muuten kiireellisiä. Tässä tapauksessa kyse on jälkimmäisestä. Ennen tätä Inkoon satamasta ei löytynyt mainintoja koko investointiohjelmasta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Inkoon satama kiilasi väyläverkon investointiohjelman kärkeen koko listan ulkopuolelta”

Viimeisimmät näkökulmat