Kokeile kuukausi maksutta

Lehdon liikevaihto ja tappio pienenivät alkuvuonna – tilauskanta supistui rajusti

Lehto Groupin liikevaihto jatkuvista toiminnoista laski kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 6,5 prosenttia edellisvuodesta. Liikevaihto laski Toimitilat-palvelualueella ja nousi hieman Asunnot-palvelualueella.

Lehto Groupin Hartolan-tehdas. Kuva: Lehto Group

"Vuosi 2023 on jatkunut vuoden 2022 tavoin epävarmassa ja poikkeuksellisessa markkinatilanteessa. Erityisesti viime vuoden lopulla alkanut kysynnän heikkeneminen jatkui vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Markkina on ollut vaikea erityisesti asuntopuolella", toimitusjohtaja Juuso Hietanen sanoo liiketoimintakatsauksessa.

Jatkuvista toiminnoista liikevaihtoa kertyi 67,3 miljoonaa euroa, kun se oli vuotta aiemmin 72,0 miljoonaa. Toimitilat-palvelualueen liikevaihto laski 36,2 prosenttia vertailukaudesta 21,0 miljoonaan euroon. Toimitilojen liikevaihdon laskun taustalla on vuonna 2022 tehty kuuden hankkeen esisopimuksen tai hankesopimuksen peruminen ja siitä seurannut rakennushankkeiden lukumäärän väheneminen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehdon liikevaihto ja tappio pienenivät alkuvuonna – tilauskanta supistui rajusti”

Viimeisimmät näkökulmat