Kokeile kuukausi maksutta

NCC Suomessa muutosneuvottelut, uhkaa vaikuttaa jopa 110 henkilön työsuhteeseen

NCC Suomi Oy:ssä suunnitellaan uudelleenorganisoitumista ja toiminnan tehostamista. Yhtiö kertoi jo marraskuussa, että se suunnittelee koko Keski-Suomen yksikön lakkauttamista, koska alueen työkanta ei ole kehittynyt toivotulla tavalla.

NCC:n muutosneuvotteluissa karsitaan väkeä ja supistetaan maantieteellistä toimintaa.

NCC Suomi Oy on aloittanut muutosneuvottelut. Niiden tavoitteena on NCC:n mukaan varmistaa pitkän aikavälin kannattavuus, resurssien nykyistä parempi hyödyntäminen ja osaamisen kehittäminen. Tämä edellyttää rakenteellisia muutoksia ja uudelleenjärjestelyitä, jotka tehostavat toimintaa ja keventävät kulurakennetta.

Suunnitelmissa on selvittää mahdollisuutta uudelleen järjestellä toimialoja työn tehostamiseksi ja päällekkäisyyksien poistamiseksi. Järjestelyt voisivat tarkoittaa uudelleenorganisointia, joidenkin toimialojen ja yksiköiden yhdistämistä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC Suomessa muutosneuvottelut, uhkaa vaikuttaa jopa 110 henkilön työsuhteeseen”

Viimeisimmät näkökulmat