Kokeile kuukausi maksutta

Tuttu rakentaja jatkaa Kiinteistöliiton puikoissa

Pitkän uran SRV:ssä tehneen Timo Niemisen puheenjohtajakausi sai jatkoa.

SRV:ltä eläköitynyt Timo Nieminen jatkaa Kiinteistöliitossa luottamusmiestehtävissä.

Diplomi-insinööri Timo Nieminen Kauniaisista jatkaa Kiinteistöliiton puheenjohtajana. Jyväskylässä koolla ollut Kiinteistöliiton liittokokous valitsi liiton varapuheenjohtajiksi kiinteistöneuvos Pertti Satopään Liedosta ja toimitusjohtaja, kiinteistöneuvos Harri Järvenpään Tampereelta sekä diplomi-insinööri Martti Suomelan Helsingistä.

Kiinteistöliiton hallituksen jäseniksi kaudelle 2023-2025 tulivat valituiksi arkkitehti, hankekehitysjohtaja Katariina Haigh Espoosta, riskienhallintapäällikkö Janne Heiliö Kotkasta, kiinteistöjohtaja Seppo Kosola Turusta, asuntosijoittaja Jouni Lehtinen Helsingistä, psykiatrinen erikoissairaanhoitaja Tuula Jurmu Helsingistä, varatuomari Vesa Lensu Jyväskylästä, KTM, toiminnanjohtaja Olli-Veikko Kurvinen Helsingistä, tiimiesimies Anja Pujola Tampereelta, VTM, asiantuntija Saku Lehtinen Helsingistä, merkonomi ja toimitusjohtaja Maarit Toveri Helsingistä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tuttu rakentaja jatkaa Kiinteistöliiton puikoissa”

Viimeisimmät näkökulmat