Kokeile kuukausi maksutta

Tikirak tekee tulosta omalla työvoimalla – ”Lokakuun loppuun päättyvä tilikausi tulee olemaan erinomainen, seuraava on mysteeri”

Kangasalalainen Tikirak oli yli sataan prosenttiin nousseella kasvullaan viime vuonna toiseksi eniten liikevaihtoaan paisuttanut rakennusliike. Liikevaihtoa kertyi 34,9 miljoonaa euroa.

Pirkkalan Soljan alueella Tikirak sai viime vuonna valmiiksi ensimmäisen gryndikohteensa. Yhtiö jatkaa rakennustöitä alueella tänä vuonna. Kuva: Tikirak

"Meillä on isoja aluerakennushankkeita käynnissä. Edellisenä vuonna aloitukset vähän siirtyivät luvitusten ja muiden syiden takia, minkä takia liikevaihto painottui viime tilikaudelle siltä edelliseltä. Pitkässä juoksussa meillä mennään keskimäärin 20-25 miljoonassa eurossa", toimitusjohtaja Jouni Walden kertoo.

Myös 10,7 prosentin liikevoittomarginaali riitti yritysjoukon kahdeksanneksi. Se ei ole yhtiölle edes mitenkään poikkeuksellisen hyvä, sillä esimerkiksi vuonna 2021 marginaali oli 14,4 prosenttia ja sitä edellisellä tilikaudella 16,0 prosenttia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tikirak tekee tulosta omalla työvoimalla – ”Lokakuun loppuun päättyvä tilikausi tulee olemaan erinomainen, seuraava on mysteeri””

Viimeisimmät näkökulmat