Kokeile kuukausi maksutta

A-Insinöörit osti jo kolmannen maineikkaan arkkitehtuuritoimiston

A-Insinöörit -konserni vahvistaa arkkitehtisuunnittelun osaamistaan yrityskaupalla.

"Meitä yhdistää ammatillinen ambitio ja yhteistyön voimaan luottava asenne", Jaakob Solla (vas.), Konkret, Jussi Murole (kesk.), B&M ja Matti Anttila, AW2:n sanovat.

Kaupassa Arkkitehtuuritoimisto B&M yhdistää voimansa Ains-konsernin jo omistamien AW2:n ja Konkretin kanssa ja muodostaa uuden arkkitehtistudion. Se nousee kooltaan Suomen viiden suurimman arkkitehtitoimiston joukkoon. B&M:n, AW2:n ja Konkretin studioissa työskentelee 120 arkkitehtia. Yrityskauppa toteutui kesäkuun alussa.

"Suunnittelijoina meitä yhdistää ammatillinen ambitio ja asenne – halu uudistaa alaa läpi rakentamisen arvoketjun. Avoimuudella ja yhteistyöllä voimme vastata ekologisiin, taloudellisiin ja sosiaalisiin haasteisiin alalla ja varmistaa, että tieto, taito ja resurssit käytetään parhaalla mahdollisella tavalla", toimialajohtaja ja AW2-arkkitehtien johtaja Matti Anttila sanoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörit osti jo kolmannen maineikkaan arkkitehtuuritoimiston”

Viimeisimmät näkökulmat