Kokeile kuukausi maksutta

Kouvolassa alkaa yli 30 miljoonaa maksavan monitoimitalon rakentaminen – Kustannusarvio nousi tilojen kutistumisesta huolimatta

Kouvolan Inkeroisten monitoimitalon rakennushankkeen kehitysvaihe päättyi toukokuussa, ja hankkeen varsinaiset rakennustyöt alkavat kesäkuussa.

Havainnekuva Inkeroisten monitoimitalosta. Kuva: Arkkitehdit AFKS

Puurakenteiseen monitoimitaloon tulee koulu- ja varhaiskasvatustilat lähes 700 lapselle. Hanke toteutetaan yhteistoiminnallisena kokonaisvastuu-urakkana rakennuttajaa ja tulevia käyttäjiä osallistaen.

Hankkeen kehittäjäksi ja toteuttajaksi valittiin lokakuussa 2022 SRV. Kesäkuuhun saakka jatkuneen kehitysvaiheen aikana yhdessä tilaajan kanssa kartoitettiin huolellisesti eri ratkaisut, jotka parhaiten huomioivat tilojen tulevan toiminnan ja käyttötarpeet sekä täyttävät hankkeen laadulliset ja taloudelliset tavoitteet. Kouvolan kaupunginvaltuusto hyväksyi rakentamisvaiheen käynnistämisen ja monitoimitalon kustannusarviomuutoksen toukokuussa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kouvolassa alkaa yli 30 miljoonaa maksavan monitoimitalon rakentaminen – Kustannusarvio nousi tilojen kutistumisesta huolimatta”

Viimeisimmät näkökulmat