Kokeile kuukausi maksutta

Ukrainan jälleenrakentamiseen kehitetään ratkaisuja

Suomi on tukenut Ukrainaa yhteensä 1,7 miljardilla eurolla Venäjän hyökkäyssodan alkamisen jälkeen.

Tarkoituksena on löytää rahoitusratkaisuja, jotka helpottaisivat yritysten osallistumista Ukrainan jälleenrakentamiseen.

Suomi laatii suunnitelmaansa osallistumisesta Ukrainan jälleenrakentamiseen. Hallitus valmistelee yhteistyössä elinkeinoelämän ja Team Finland -verkoston kanssa Suomelle kansallisen suunnitelman Ukrainan jälleenrakentamiseen osallistumisesta.

"Vahva tukemme Venäjän hyökkäyssodan kohteena olevalle Ukrainalle jatkuu. Samalla valmistaudumme jälleenrakentamaan itsenäistä ja demokraattista Ukrainaa. Tässä eri toimijoiden välinen tiivis ja suunnitelmallinen yhteistyö on tärkeää", toteaa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavio.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ukrainan jälleenrakentamiseen kehitetään ratkaisuja”

Viimeisimmät näkökulmat