Kokeile kuukausi maksutta

Yli 30 miljoonan euron kampushanke alkoi Mustasaaressa – kilpailutuksesta oli valitettu aiemmin

Mustasaaren sivistyskampuksen rakentaminen on alkanut tällä viikolla.

Nyt käynnistyneessä sivistyskampushankkeen ensimmäisessä vaiheessa tehdään uudet opetustilat Mustasaaren keskuskoululle ja Korsholms högstadiumille. Uusi noin 6300 neliömetrin laajuinen D-rakennus tulee olemaan valmis lukuvuoden 2025 alkuun mennessä.

Sivistyskampuksen ensimmäisen vaiheen rakennusurakoitsijana toimii Lujatalo. Mustasaaren kunta ja Lujatalo allekirjoittivat varsinaisen urakkasopimuksen kampuksen ensimmäisen vaiheen rakentamisesta 13. kesäkuuta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yli 30 miljoonan euron kampushanke alkoi Mustasaaressa – kilpailutuksesta oli valitettu aiemmin”

Viimeisimmät näkökulmat