Kokeile kuukausi maksutta

Metroc keräsi miljoonapotin uudella sijoituskierroksella

Tietopalveluita rakennusalan yrityksille kehittävä Metroc on kerännyt uudella rahoituskierroksella miljoonarahoituksen.

Tietopalveluita rakennusalan yrityksille kehittävä Metroc on kerännyt uudella rahoituskierroksella miljoonarahoituksen.

Metroc keräsi 2 miljoonan euron rahoituksen uudella sijoituskierroksellaan. Uutena sijoittajana yritystä rahoitti Lifeline Ventures, joka on suomalainen alkuvaiheen sijoittaja. Lifelinen tunnetuimpiin sijoituksiin kuuluvat muun muassa Supercell, Oura, Wolt ja Varjo. Metrociin sijoitti myös muita enkelisijoittajia.

Metroc on kehittänyt omaa tekoälyteknologiaansa yhteistyössä esimerkiksi Rikosseuraamusviraston kanssa. Lue lisää: Vankiloissa aloitetaan tekoälyn kehittäminen – ensimmäinen kira-alan teknologiayhtiö aloittaa pilottiprojektin

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Metroc keräsi miljoonapotin uudella sijoituskierroksella”

Viimeisimmät näkökulmat