Kokeile kuukausi maksutta

Quattroservices ostaa sprinkleriosaamista

QMG-konserni on viime vuosina käynyt ahkerasti yrityskaupoilla.

QMG-konserni on tehnyt useita yrityskauppoja viime aikoina. Nyt asialla on Quattroservices. Kuva: QMG

Talotekniikkakonserni QMG:n suurin tytäryhtiö Quattroservices ostaa sprinkleriyritys Operion liiketoiminnan.

”Laadukkaat sammutusjärjestelmät ovat tärkeä osa rakennusten laatua ja turvallisuutta sekä omistajille että käyttäjille. Halusimme kasvattaa palveluitamme sprinklerijärjestelmillä, jotta voimme tarjota tilaajille entistä laajempaa palveluvalikoimaa ja saumattomia kokonaisuuksia”, Quattroservicesin toimitusjohtaja Kimmo Lehtonen kertoo tiedotteessa.

Liiketoimintakaupan kautta operiolaiset liittyvät Quattroservicesin LVI-tiimiin.

Operio perustettiin vuonna 2011. Yritys tarjoaa sprinklerijärjestelmien kokonaispalvelua suunnittelusta asennuksiin ja huoltoihin. Viime vuosina Operion sprinklerijärjestelmäkohteita Helsingissä ovat olleet muun muassa Amos Rex -taidemuseo, Maatullin koulu ja Itäkeskuksen ravintolamaailma.

LVIS-urakointia toteuttava Quattroservices on QMG-konsernin suurin tytäryhtiö. Vuonna 2023 sen liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää 170 talotekniikka-ammattilaista ja sen projekteissa työskentelee noin 80 alihankkijoiden työntekijää.

Tällä hetkellä se vastaa laajoista kokonaisuuksista muun muassa HUSin Laakson ja Jorvin sairaaloiden sekä Hämeenlinnan Assi-sairaalan talotekniikkaprojekteissa.

Sairaaloiden lisäksi yrityksen viime vuosien pääkohteita ovat olleet esimerkiksi Metropolian Myllypuron kampus, Helsinki-Vantaan lentoaseman T2-terminaali, Länsimetro sekä Scandic Grand Central -hotelli.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Quattroservices ostaa sprinkleriosaamista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat