Kokeile kuukausi maksutta

Habeo Groupilla jo neljäs yrityskauppa tänä vuonna

Kiinteistötekniikan toimialakonserni Habeo Group on jälleen ostolaidalla,  nyt koukkuun tarttui  korjausrakentamisen, saneerauksen ja lvia-tekniikan kokonaispalveluja tarjoava yritys.

Kari Kohvakan johtama Habeo Group jatkaa yritysostoja. Täkyyn tarttui jo neljäs yritys tänä vuonna. Kuva: Jussi Helttunen.
Kuuntele juttu

Habeo Group Oy on ostanut KRS-Yhtiöt Oy:n 19. huhtikuuta 2024. KRS-Yhtiöt työllistää yli 40 alan asiantuntijaa ja sen liikevaihto oli 8,2 miljoonaa euroa vuonna 2023.

Yrityskauppa vahvistaa ja laajentaa erityisesti Habeo Groupin huoltoliiketoiminnan osaamista pääkaupunkiseudulla.

”KRS-Yhtiöt tuo merkittävää lisäarvoa lvi-huoltoliiketoiminnan, lvi-urakoinnin ja korjausrakentamisen tarjontaamme pääkaupunkiseudulla. Heidän vahva asiakaskuntansa, korkeatasoinen tekninen osaaminen sekä yrittäjähenkiset, habeolaisuuteen istuvat arvot vahvistavat konsernimme kilpailukykyä”, kertoo Habeo Groupin toimitusjohtaja Kari Kohvakka.

Olemme erittäin iloisia saadessamme lisää alan huippuammattilaisia osaksi kasvavaa yhteisöämme.”

”Olemme innoissamme ja ylpeitä siitä, että voimme nyt kutsua itseämme Habeo Groupin jäseneksi. Osana toisiaan auttavaa yhteisöä, meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus vastata entistä tehokkaammin markkinoiden muuttuviin tarpeisiin”, kertoo KRS-Yhtiöt oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kiiskinen.

Konsernin vahva tuki ja resurssit auttavat meitä myös palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Odotamme jo kovasti yhteistyötä Habeo Groupin ja muiden konserniyhtiöiden kanssa.”

Habeo Group on vuonna 2022 perustettu alueellisesti vahvojen kiinteistötekniikan toimijoiden yhteenliittymä. Sen vuoden 2023 pro forma -luvut osoittavat, että koko konserni työllistää yli 700 kiinteistötekniikan ammattilaista ja sen liikevaihto on yli 150 miljoonaa euroa.

Aikaisemmat kolme muuta yrityskauppaa on tänä vuonna tehty siten, että konserniin kuuluva ESP Suomi oy osti Airdone oy:n sekä Putkityö KV oy:n ja emoyhtiö Habeo Group osti TRP Group oy:n. Yrityskauppojen myötä uutta liikevaihtoa on saatu karkeasti laskien noin 27 miljoonalla eurolla ja henkilömäärä noin 165:llä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Habeo Groupilla jo neljäs yrityskauppa tänä vuonna”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat