Kokeile kuukausi maksutta

B-to-B myyjiä

Puumerkki Oy
Sijainti Kerava, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 10.5.2022 Hae viimeistään 22.5.2022

Nyt on erinomainen hetki lähteä mukaamme kehittämään uutta, innostavaa ja entistä enemmän asiakaslisäarvoa tuottavaa Puumerkkiä!  

Tehtäviä avoinna B-to-B myynnissä

Otamme juuri ensiaskeleita uuden strategian toimeenpanossa ja päivitämme  sen myötä  Puumerkin myynnin rooleja ja vastuita.  Henkilöstötutkimuksemme mukaan Puumerkissä positiivisinta ovat hyvä työyhteisö ja työilmapiiri, ammattitaitoiset ja kannustavat työkaverit sekä mielenkiintoiset tehtävät ja asiakkailtamme saatu palaute.

Haemme vahvistusta seuraavien asiakasryhmien myyntitiimeihimme:

Toimipaikka Tampere

  • rakentamisen ammattilaisten tuotteet ja palvelut

Toimipaikka Kerava

  • jälleenmyynnin tuotteet ja palvelut, pääkaupunkiseutu

Tulet toimimaan aktiivisesti Puumerkin joukkuepelaajana tavaten asiakkaitamme säännöllisesti sekä tunnistat proaktiivisesti uusia toimintatapoja ja kehitysmahdollisuuksia nykyisten asiakkaidemme hyväksi. Ennen kaikkea tuet asiakasta kehittämään liiketoimintaansa kannattavammaksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva esim. kaupallinen, puu- tai rakennusalan koulutus sekä mielellään kokemusta myyntityöstä.

Jos haluat tietää lisää tulevasta työstäsi, työyhteisöstä tai Puumerkistä, soita liiketoiminta-päälliköillemme arkisin klo 10–18.

  • Petri Kivinen, rakennusliikemyynti, +358 40 613 9670
  • Tomi Hakasaari, jälleenmyynti, +358 40 543 2414

Lähetä CV:si ja kerro lyhyesti motivaatiostasi ja odotuksistasi tehtävässä toimimiselle täältä > löytyvästä linkistä viimeistään 22.5.2022.

Me Puumerkillä välitämme ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnista. Kehitämme ja tarjoamme kestäviä tuoteratkaisuja turvallisten elinympäristöjen luomiseen – suurin osa tuotteistamme päätyykin osaksi jonkun ihmisen kotia.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi