BoKlok hakee: Hankekehittäjä

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 1.11.2021 Hae viimeistään 11.12.2021

Innostutko puurakentamisesta? Ovatko tyytyväiset asiakkaat lähellä sydäntäsi? BoKlok on puurakentamisen innovatiivinen edelläkävijä, jonka Skanska ja IKEA kehittivät jo 25 vuotta sitten. BoKlok-koti tarjoaa asukkailleen vastuullista puutaloelämää ja vastinetta rahalle. Tervetuloa mukaan rakentamaan koteja osana puurakentamisen ammattilaisista koostuvaa tiimiämme!

Hankekehittäjänä olet tärkeä tekijä BoKlokin maanhankinnassa ja hankkeiden kehittämisessä. Tehtäväsi keskeisin vastuualue on maanhankinta koko toiminta-alueellamme: Etsit ja analysoit tontteja, valmistelet tonttikauppoja ja hallinnoit tonttivarantoa. Osallistut kaavoittamiseen ja arvioit hankeaihioiden kannattavuutta, varmistaen tontin sopivuuden BoKlok-kohteeksi. Valmistelet aineistoja hankekehityksen perustaksi yhdessä tiimin eri osapuolten, kuten tuotannon ja myynnin, kanssa. Esimerkiksi kannattavuuslaskelmat, investointiesitykset sekä osto- ja myyntiaineistojen valmistelut voivat kuulua tehtävääsi. Toimit hankekehityspäällikön työparina, ja voit osallistua myös kaupunkien, kaavoittajien, maanomistajien, kiinteistösijoittajien ja asiakkaiden kanssa käytäviin keskusteluihin – tehtävää tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, minkä lisäksi etätyöt ovat mahdollisia. Tehtävään sisältyy matkustamista.

Mitä toivomme sinulta?

  • kokemuksen ja/tai koulutuksen kautta hankittua valmiutta tähän tehtävään
  • halua oppia ja ymmärtää liiketoimintaamme, asuntomarkkinoita ja kaupunkikehitystä
  • analyyttisyyttä ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä
  • huolellista, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Tässä tehtävässä menestymisen kannalta asenne on tärkeämpi kuin kokemus. Voitkin olla jo jonkin verran kokemusta kartuttanut tai vastavalmistunut. Jos olet jo päässyt kiinni työelämään, eduksesi luetaan esimerkiksi sopimus-, talous- ja rakennustekniikan osaaminen sekä kokemus puurakentamisen parista.

Kuulostiko tämä hyvältä? Tule meille töihin!

Hankekehityspäällikkö Matti Hämäläinen (p. 044 011 2320, matti.hamalainen@boklok.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi