Kokeile kuukausi maksutta

JM Suomi hakee työnjohtajia, vastaavia työnjohtajia sekä työmaainsinöörejä

JM Suomi Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 29.3.2022 Hae viimeistään 10.4.2022

JM:llä olet mukana viemässä kehitystä eteenpäin ja yhdessä rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa. Kaikki omaperusteinen asuntotuotantomme rakennetaan Joutsenmerkin kriteereitä noudattaen.

JM Suomella on käynnissä laajoja aluehankkeita mm. Myyrmäessä, Herttoniemessä sekä Leppävaarassa – näille alueille rakennamme yhteensä lähes 3000 asunto. Haemmekin nyt asuin- ja toimitilarakentamisen kohteisiimme pääkaupunkiseudulle VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA, TYÖMAAINSINÖÖREJÄ sekä TYÖNJOHTAJIA.

TYÖNJOHTAJANA vastaat itsenäisesti aliurakoitsijoiden päivittäisestä johtamisesta, työvaiheiden suunnittelusta ja aikatauluttamisesta. Olet aikaansaava, täsmällinen ja tarkka niin aikataulujen kuin kustannusseurannan kanssa. Vuorovaikutustaitosi ovat vahvat, tulet toimeen erilaisten tekijöiden kanssa ja osaat ammattitaitoisesti johtaa työntekijöitä työmaalla.

VASTAAVANA TYÖNJOHTAJANA vastaat projektiemme toteuttamisesta laadullisten, aikataulullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti.  Vastaavana työnjohtajana varmistat yhdenmukaisten toimintatapojen noudattamisen ja turvallisen työskentelyn työmaalla. Suunnitelmallisuus, jämäkkyys ja tiimityöskentely sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne kuvaavat sinua. Työ on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

TYÖMAAINSINÖÖRINÄ osallistut työmaiden ja hankintojen valmisteluun, kustannusseurantaan, aikatauluhallintaan ja viestintään. Tarkkuus, järjestelmällisyys ja hyvä yhteistyökyky sekä aktiivinen ja itsenäinen työote kuvaavat sinua.

Edellytämme kaikilta haettavaan toimeen soveltuvaa rakennusalan tutkintoa / koulutusta sekä kokemusta vastaavanlaisista asunto- tai toimitilarakentamisen tehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Oletko kyllästynyt vaihtamaan kohteesta toiselle? JM Suomi Oy keskittyy asuntorakentamisessaan aluehankkeisiin – esim. Herttoniemeen rakennamme yli 1000 asuntoa. Meillä pääset osaksi tiivistä työyhteisöä ja saat työskennellä samassa hyvässä porukassa pitkään. Ei urakalla vaan porukalla!

JM Suomella pääset myös osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera 10.4.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@jmoy.fi otsikolla ”Haettu toimi”.

Lisätietoja tehtävistä antaa henkilöstöjohtaja Jussi Teisala, jussi.teisala@jmoy.fi, +358408690824

Tutustu meihin

www.jmoy.fi | LinkedIn www.linkedin.com/company/jmsuomi |Facebook www.facebook.com/jmsuomi

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia. Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa. Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi