Kokeile kuukausi maksutta

Korjausrakentamisen asiantuntija

TVT Asunnot Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 29.11.2022 Hae viimeistään 18.12.2022

Oletko kyllästynyt oravanpyörään, jossa sama uuvuttava meno jatkuu kvartaalista toiseen? Haluaisitko saada vastuullisen ja mielenkiintoisen työn, loistavat työkaverit ja hyvät edut ilman, että olet 24/7 naimisissa työnantajasi kanssa? Jos tunsit kaipuuta rinnassasi, lue eteenpäin ja tartu hetkeen.

Monipuoliset työtehtävät odottavat sinua

Korjausrakentamisen asiantuntijan päävastuulla on kiinteistökantamme korjaussuunnitelman laatiminen korjaustarpeen arvioinnin pohjalta. Tehtävän vaativuutta ja suuruusluokkaa kuvaa hyvin se, että noin joka kymmenes turkulainen asuu meillä. Selvität eri rakennustekniset korjaustapavaihtoehdot, mitä voidaan korjata ja vahvistaa ja mitä pitää korvata uusilla rakenteilla, sekä aikataulutat eri hankkeet. Kilpailutat ja hankit ostopalveluita sekä koordinoit omana työnä rakennutettavia töitä. Laadun ja kustannusten seuranta on luonnollinen osa pelikenttääsi. Toimit työparina tulevan rakennuttajan/rakennuttavalvojan kanssa, jonka haku on meillä nyt samaan aikaan auki. Huolehditte yhdessä, että asukkaamme viihtyvät jatkossakin turvallissa kodeissaan.

Odotamme, että olet rautaisen ammattitaidon omaava hyvä tyyppi

Tehtävään sopiva koulutustausta on AMK- tai DI-tasoinen tekninen koulutus. Myös muu koulutustausta voi olla soveltuva, jos omaat muuta kautta teknistä osaamista. Edellytämme vähintään kolmen vuoden kokemusta rakentamisesta, mieluiten korjausrakentamisesta. Kokemus rakenne- ja/tai korjaussuunnittelusta on sinulle eduksi. Teknisen osaamisen lisäksi sinun tulee sisäistää yhtiön yhteiskunnallinen tehtävä kohtuuhintaisen asumisen tuottajana.

Projektinhallinta on sinulle tuttua puuhaa ja näet mieluiten tehtävät selkeinä prosesseina, joissa on dokumentaatio kunnossa. Suunnittelua ja dokumentaatiota voit tehdä toimistolla, mutta työ edellyttää myös jalkautumista asuntokohteisiimme. Siispä ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa on tässä työssä edellytyksenä. Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja yhteistyöstä nauttiminen helpottaa tässä tehtävässä huomattavasti, sillä yhteistyötä tehdään niin talon sisällä kuin ulkopuolellakin, varsinkin rakennusalan konsulttien ja suunnittelijoiden kanssa. Oman organisaation lisäksi käytössä on myös valtakunnallinen yhteistyöverkosto. Koska tehtävä on uusi ja olemme joustava organisaatio, työtehtävien laajuutta ja painotusta on jossain määrin mahdollista räätälöidä osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Merkityksellistä työtä parhaan tiimin kanssa

Korjausrakentamisen asiantuntija tulee osaksi rakennuttamisen tiimiämme. Käynnissä olevien hakujen jälkeen nuppilukumme on kahdeksan. Teemme työtä reippaasti ja sydämellä, mutta tärkeänä osana on myös tiimin sisäinen hyvä yhteistyö ja huumorinheitto. Jos tunnistat sisältäsi ahkeran veijarin, olet etsimämme puuttuva palanen. Työ on säännöllistä päivätyötä moderneilla työvälineillä. Olemme itsenäinen osakeyhtiö, mutta kaupunkiorganisaatioon kuuluminen takaa etuja, esimerkiksi pitkät lomat. TVT Asunnot on tutkitusti työyhteisö, jossa viihdytään. Me TVT:llä haluamme tehdä työtä, jolla on merkitystä.

Ollaan jo melkein maalissa. Toivottavasti innostuit yhtä paljon kuin mekin!

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Johannes Malmi, p. 02 267 2480, ke 30.11.2022 klo 15-17.30, to 1.12.2022 klo 15-17.30 ja ke 7.12.2022 klo 15-17.30.

Lue lisää ja hae tehtävää täältä >  viimeistään 18.12.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat