Kokeile kuukausi maksutta

Laatuinsinööri Grand Hansa -hankkeelle

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 7.1.2022 Hae viimeistään 23.1.2022

Haemme laatuinsinööriä Grand Hansa -hankkeelle

Olemme mukana monissa aikamme kiinnostavimmista hankkeista, kuten uudistamassa Uuden Ylioppilastalon, Hansatalon ja Hotelli Seurahuoneen luksushotelliksi. Grand Hansa Hotel on pohjoismaiden ensimmäinen Hyatt-ketjun hotelli, johon tulee muun muassa 224 huonetta, laaja ravintolatarjonta sekä merkittävät juhla- ja kokoustilat.

Laatuinsinöörinä teet monipuolisia laatuun liittyviä tehtäviä osana Grand Hansan projektitiimiä ja teet parhaasi sen eteen, että hankkeelle asetetut laatu- ja ympäristötavoitteet täyttyvät. Laadunvarmistuksen prosessit ovatkin työsi keskiössä. Vastuullasi on työmaan laadunvarmistuksen koordinointi sekä valvonta. Varmistat omalta osaltasi, että hankkeella noudatetaan toimintajärjestelmäämme rakentamisen tukena, ja vastaat rakennustuotteiden ja materiaalien hyväksymisestä kohteeseen. Jalkautat ja kehität laatuun ja laadunvarmistukseen liittyviä prosesseja ja työkaluja yhdessä kollegoidesi kanssa. Raportoit ja seuraat laatuun liittyvien toimenpiteiden toteutumista sekä tarjoat muille asiantuntijatukeasi. Huolehdit osaltasi hankkeen dokumentaatiosta.

Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Tehtävänkuvaasi tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja tämän hankkeen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi muille projekteillemme.

Rakennuspäällikkö Jussi Malmelin (p. 050 364 8966, jussi.malmelin@skanska.fi) ja laatuinsinööri Katariina Kärnä (p. 0400 820 569, katariina.karna@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja hankkeesta. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, esimerkiksi tuotanto- tai projekti-insinöörin tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • itseohjautuvuutta sekä kehittävää ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
  • vahvoja tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • intoa ja kykyä oppia uutta.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi