Manager, Corporate Real Estate

Posti Group
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.9.2021 Hae viimeistään 10.10.2021

Olisitko sinä meidän seuraava

Manager, Corporate Real Estate

liittymään osaksi ammattitaitoista Posti Kiinteistöt -tiimiämme?

Tässä tehtävässä toimit ensisijaisena kontaktina kiinteistöasioissa Postin liiketoiminnan edustajille sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olet tärkeänä tukena liiketoimintaedustajien kriittisessä päätöksenteossa liittyen toimitiloihin. Päätehtäviisi kuuluvat toimitilojen kiinteistökehityksen hankkeiden läpivienti sisäisiä asiakkaita varten, tarjoat tarvittavaa markkinatietoa business casea varten sekä tuet kiinteistöasioiden kannattavuuslaskelmissa. Osallistut ja toimit osana sopimusten neuvottelustrategiaa sekä teet kiinteistömarkkinan ja markkinadatan analyysia. Olet päätukena kiinteistötransaktioissa sekä slb hankkeissa. Olet vastuussa tietystä kiinteistösalkusta, sen kehittämisestä sekä myymisestä.

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

  • Sinulla on soveltuva kiinteistöalan koulutusta (DI tai AMK)
  • Omaat erinomaiset verkostoitumistaidot, osallistut aktiivisesti mm. neuvotteluissa ja olet itsevarma esiintyjä
  • Kiinteistötalouden syvää ymmärtämistä sekä useamman vuoden kokemusta kiinteistöalalta
  • kokemusta kiinteistötransaktiosta, asiakkaiden hallinnasta sekä vuokrasopimusneuvotteluista
  • Hallitset erinomaisesti Office 365 työkalut
  • Puhut sujuvasti suomea sekä englantia, muut kielet (ruotsi, Baltian kielet) katsotaan eduksi

Osaat johtaa kiinteistökehityksen hankkeet alusta loppuun tavoitellen parhaita etuja loppukäyttäjille. Sinulla on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto sekä osaaminen toimia erilaisten sidosryhmien kanssa.

Meillä on monipuoliset tilat ja työvälineet, sekä joustava työ. Meillä pääset osaksi monimuotoista työyhteisöä ja pääset ennen kaikkea mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia. Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa. Meiltä saat lisäksi Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun sekä Postintaipaleen kuntosalin ja ryhmäliikunnat käyttöösi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Real Estate Development Director, Jyrki Antinkari, sähköpostitse jyrki.antinkari@posti.com sekä puhelimitse 040 5322370.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Postin rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 10.10.2021. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi