Myyntijohtaja, avainasiakaspäällikkö, kehitysinsinööri

Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 13.3.2020 Hae viimeistään 31.3.2020

KASKI-KONSERNISSA ON OVIA AUKI RAKENNUSALAN OSAAJILLE.

haemme myyntijohtajaa ja kehitysinsinööriä ouluun sekä avainasiakaspäällikköä vantaalle.

Kaskipuu on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Kaski-konserniin kuuluvat lisäksi eristealan kiertotalousyhtiöt Ekovilla ja Eko-expert. Konsernilla on kuusi tehdasta Suomessa ja yksi Latviassa.

Kaski-konsernin vuoden 2019 liikevaihto oli noin 80 milj. euroa, ja toiminta on kannattavaa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

MYYNTIJOHTAJA, OULU

Olet vastuussa Kaski-ikkunoiden ja ovien talotehdas-, rautakauppa- ja rakennusliikemyynnistä.

Tehtävässäsi johdat, ohjaat, valmennat ja kannustat menestyneitä rakennusliike- ja rautakauppamyyntitiimejä. Neuvottelet ja vastaat itse talotehtaiden vuosisopimuksista. Vastaat asiakassegmenttien tavoitteiden täyttymisestä ja markkinaosuuden kasvattamisesta yhdessä tiimisi kanssa.

Esimiehenä olet tavoitteellinen, vastuullinen ja innostava ihmisten johtaja. Olet valmis jakamaan osaamistasi tiimillesi arjessa unohtamatta pitkän tähtäimen suunnittelutyötä. Yhdistät ihmiset yhteisten tavoitteiden taakse ja olet johtamisotteeltasi kuunteleva ja valmentava, mutta tarvittaessa myös rakentavan jämäkkä. Ennen kaikkea sinulla on näyttöä siitä, että saat tuloksia aikaan. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää laajaa osaamista myynnistä ja sen johtamisesta.

Tarjoamme näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa yhtiössä, innostavan ja aikaansaavan työilmapiirin sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Palkitsemme onnistumisesta.

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET: Lisätietoja antaa Marko Kallunki p. 050-5989831. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja/tai ansioluettelo osoitteeseen mikko.putkonen@kaski.fi 25.3.2020 mennessä.

Nykyisen avainasiakaspäällikön siirtyessä eläkkeelle vuoden lopussa, Kaskipuu etsii Vantaalle vahvaa osaajaa projektimyyntiin Etelä-Suomen alueelle.

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Uudiskohteiden ikkuna- ja ovimyyntiin rakennusliikkeille

Työsi sisältää urakkalaskentaa, -neuvotteluja sekä asiakaskohtaisten ratkaisujen ja palveluiden myyntityötä. Olemme merkittävä ikkuna- ja ovitoimittaja isoille, valtakunnallisille rakennusliikkeille. Asiakassuhteiden ylläpitäminen on sinulle luontaista. Pystyt myös luomaan uusia asiakassuhteita. Meille on tärkeää tyytyväiset asiakkaat ja varmistat sen hyvällä projektinhoidolla.

Taustasi ja kokemuksesi voi olla rakennusliikemyynnistä, työmaa-, projektinhoito- tai kustannuslaskentapuolelta. Arvostamme teknistä koulutusta. Tunnet rakentamisen prosessit ja sinulla on aktiivinen ote työhön sekä halu oppia uutta. Tarjoamme sinulle antoisan ja palkitsevan työn menestyksekkäässä ja kannustavassa myyntiorganisaatiossa alan johtavan yrityksen palveluksessa.

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET: Lisätietoja antaa Marko Kallunki p. 050-5989831. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja/tai ansioluettelo osoitteeseen mikko.putkonen@kaski.fi 31.3.2020 mennessä.

Kaskipuu etsii Ouluun huippuosaajaa monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa historiallisessa Tullikamarissa.

KEHITYSINSINÖÖRI

Tehtävänäsi on pientalo- ja taloyhtiösaneerauksen ikkuna- ja oviasennusten kehittäminen ja laadunhallinnan valvonta. Osallistut myös saneerausliiketoiminnan ostojen ja hankintojen kehittämiseen. Autat projektihenkilöstöä löytämään parhaat asennusurakoitsijat. Vastaat myös yhteisten työskentelytapojen jalkauttamisesta ja niiden kehittämisestä sekä asentajien työturvallisuudesta, varusteista ja työvälineistä.

Onnistut tehtävässä, kun olet aktiivinen, ulospäin suuntautunut ja oma-aloitteinen ammattilainen, ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Tartut avoimiin ja ratkaisua kaipaaviin asioihin ja luot kustannustehokkaita toimintatapoja. Omalla toiminnallasi autat muita onnistumaan alan parhaan asiakaskokemuksen ja kannattavuuden luomisessa.

Sinulla on käytännön kokemusta rakentamisesta sekä ennen kaikkea kiinnostusta asentamisen ja uudenlaisten työskentelytapojen laaja-alaiseen kehittämiseen. Teet tiivistä yhteistyötä projektipäälliköiden ja liiketoimintojen esimiesten kanssa. Sinulla on rakennusalan tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Voit olla työelämän kokeneempi tekijä tai tuoreempi osaaja. Tärkeintä on asenne ja jatkuva halu kehittää toimintaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä hyvät henkilökohtaiset kehitysmahdollisuudet mukavassa työyhteisössä.

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET: Lisätietoja antaa Pasi Liias p. 040-6740411. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja/tai ansioluettelo osoitteeseen mikko.putkonen@kaski.fi 31.3.2020 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi