Myyntipäällikkö, kiviaines ja kiertotalous

Päivämäärät Julkaistu 17.1.2020 Hae viimeistään 3.2.2020

Onko sinulla palo kiviainesalan tulevaisuuden haasteisiin? Ovatko ympäristö- ja kierrätysasiat sinulle tärkeitä?

Haemme Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueelle myyntipäällikköä kiviaines ja kiertotalous –yksikköömme.

Olemme kehittäneet ja laajentaneet kiertotaloustoimintaa kiviainesyksikössämme viimeisen parin vuoden aikana voimakkaasti. Tavoitteisiin päästäksemme tarvitsemme sinut vahvistamaan ja kehittämään kiertotalousosaamistamme. Tässä roolissa pääsetkin vetämään kierrätys- ja kiviainesten asiakastyötä myynteineen. Tehtäviisi kuuluu myös kiviainesten jalostusten ja toimitusten suunnittelu ja niiden toteutus. Tarkemmat työtehtävät määritellään työkokemuksen ja koulutuksen perusteella.

Koulutukselta voisit olla esimerkiksi diplomi-insinööri tai AMK- insinööri, mutta kokemus vastaavasta työstä on itsessään tärkein koulutus tähän tehtävään. Hallitset myynti- ja tuotantovastuut, asiakastyöskentelyn ja olet tuotanto- sekä myyntiorientoitunut luonteeltasi. Arvostamme varsinkin innovatiivisuutta sekä positiivista asennetta, oppimishalua, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa saattaa aloitettu työ loppuun.

Tule osaksi kivenkovaa porukkaamme!

Tässä työssä ei ole tylsää päivää! Tarjoamme sinulle otollisen maaperän tuoda uusia ajatuksia ja kehittää rohkeasti varsinkin kierrätystoimintaa kiviainesyksikössämme.

Lisätietoja tehtävästä ja Destiassa työskentelystä antaa

aluepäällikkö Kyösti Jauhiainen, 040 060 5867
tai kyosti.jauhiainen@destia.fi.

Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.
Hae tehtävää osoitteessa www.destia.fi/rekry 3.2.2020 mennessä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi