Projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 6.9.2019 Hae viimeistään 6.10.2019

Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan organisaatioomme Helsinkiin

Projektipäällikköä

Projektipäällikkönä vastaat asuntorakentamishankkeiden suunnitteluttamisesta alueellasi alusta loppuun asti sekä osallistut kaavamuutoshankkeisiin yhdessä hankekehityksen kanssa. Osallistut myös asuntokohteiden myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen ja laadit alustavat kannattavuuslaskelmat.

Toimit itsenäisesti projektipäällikkönä hankkeen rakennussuunnitteluvaiheen alkamisesta rakentamisen loppuun saakka. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu erilaisia hallinnollisia tehtäviä.

Olet tottunut pitämään langat käsissäsi. Erikoistaitosi on tiedon paketoiminen ymmärrettävään muotoon päätöksenteon tueksi. Kokemus erityisesti asuntorakentamisesta ja soveltuva koulutus (DI, RI, RKM tai vastaava) antavat parhaat lähtökohdat tehtävään.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia hankkeita  pääkaupunkiseudulla, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut. Lisänä saat mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä näköalapaikan kasvavaan yritykseen ja sen tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennusjohtaja Juha Klami arkisin klo 9.00 – 11.00 puh. 040 675 5565.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 6.10.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@pohjolarakennus.fi. Kirjoita viestin osoitekenttään ”Projektipäällikkö”.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi