Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö

Ahma insinöörit Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 18.3.2022 Hae viimeistään 7.4.2022

Haemme talonrakennus- ja korjaushankkeisiimme pääkaupunkiseudulle

Projektipäällikköä

toimimaan asiakkaan konsulttina ja edustajana projektin muihin osapuoliin nähden sekä vas­ taamaan hankkeen johtamisesta ja rakennuttamistehtävistä hankesuunnittelusta takuuaikaan. Tehtäviin sisältyy toimeksiantojen laajuudesta riippuen muun muassa

  • suunnittelijoiden kilpailuttaminen
  • suunnittelun ohjaus (hanke­, luonnos­, yleis­ ja toteutussuunnitteluvaiheet)
  • kustannusohjaus suunnittelu­ ja rakennusvaiheessa
  • aikatauluohjaus suunnittelu­ ja rakennusvaiheessa
  • urakoitsijoiden kilpailuttaminen
  • päätösesitysten valmistelu tilaajaorganisaatiolle
  • rakentamisen ohjaus sisältäen vastaan­ ja käyttöönoton sekä takuuajan tehtävät.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) ja vähintään 5 vuoden kokemusta rakennuttamistehtävistä vastuullisessa roolissa. Menestyäk­ sesi tehtävässä sinulla tulee olla asiakaslähtöinen ajattelutapa, hyvät johtamis­, organisointi­ ja koordinointitaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. RAP­/RAPS­pätevyys katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden toimia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa hankkeissa. Työ on itsenäistä ja työjärjestelyt joustavia. Henkilöstömme koostuu rakennusalan monipuolisen kokemuksen omaavista ammattilaisista, joiden osaaminen on käytössäsi tarvittaessa. Meillä työhyvinvoinnistasi huolehditaan yksilötasolla, ja sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa osaamistasi että yrityksen toimintatapoja. Yrityksemme tukee koulutusta mm. pätevyyksien saamiseksi. Työkohteet ovat pääkaupunkiseudulla ja toimistomme hyvien yhteyksien päässä Haagassa. Autamme tarvittaessa kauempaa tulevia asunnon löytämisessä ja muutossa.

Odotamme yhteydenottoasi! Lähetä hakemuksesi ja CV:si 7.4.2022 mennessä osoitteeseen hakemukset@ahmagroup.com. Lisätietoja antaa Saara Kippo, saara.kippo@ahmagroup.com. Jos haluat lisätietoja puhelimitse, ilmoitathan yhteystietosi em. sähköpostiin.

www.ahmagroup.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi