Rakennusinsinööri tai rakennusmestari

HUS-Kiinteistöt Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 27.10.2021 Hae viimeistään 30.11.2021

HUS Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö, joka vastaa kokonaisvaltaisesti HUSin rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyvistä tehtävistä. Olemme johtava sairaalatekniikan osaaja ja tärkein tehtävämme on varmistaa häiriötön sairaalatoiminta. Toimimme asiakaslähtöisesti, ammattitaitoisesti, kustannustehokkaasti ja yhteiskuntavastuullisesti – sekä 100 % vastuulla.
Lisätiedot: http://huskiinteistot.fi/

Haemme nyt vastuunkantajaksi Espoon toimipisteeseen

Rakennusinsinööriä tai rakennusmestaria

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kunnossapitopalveluyksikössä, jossa vastaat mm. teknisistä ja toiminnallisista investoinneista, kiinteistökorjauksista sekä sisäympäristökorjauksista HUSin toimialueella. Vastuualueeseen kuuluu myös HUSin vuokrakohteet Eksoten ja Kymsoten alueilla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii rakennusteknistä tuntemusta ja kykyä toimia projektienvetäjänä. Sinulla on soveltuva tutkinto, (rakennusinsinööri AMK tai rakennusmestari AMK). Edellytämme työkokemusta (3v) korjausrakentamisesta , tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä hyvää kykyä esittää asioita suullisesti ja kirjallisesti.

Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa hankkeissa on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi. Tehtävässä myös osittainen etätyö on mahdollista. Sinulla on mahdollisuus hakea myös työsuhdeasuntoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja palkkatoivomuksesi. Todistukset pyydämme tuomaan vasta haastatteluvaiheessa. Lähetä hakemuksesi sähköisesti 30.11.2021 mennessä osoitteessa: https://www.huskiinteistot.fi/meille-toihin/

Lisätietoja antavat projektipäällikkö Hannu Rantala puh 050 555 8018 hannu.rantala@hus.fi ja kunnossapitojohtaja Tapio Rautiainen puh 050 5979 073.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi