Rakennustarkastaja

Keravan kaupunki
Päivämäärät Julkaistu 2.8.2019 Hae viimeistään 25.8.2019

Rakennusneuvojan jäädessä eläkkeelle, tarvitaan rakennusvalvontaan vakinaiseen virkaan

RAKENNUSTARKASTAJA

Rakennustarkastajan virkatehtävät sisältävät ensisijaisesti rakentamiseen liittyvien lupahakemusten käsittelyä, aloituskokousten ja katselmusten suorittamista, asiakasneuvontaa sekä muita rakennusvalvonnan tehtäviä.

Viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen pätevyys eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys. Lisäksi hakijalla tulee olla riittävä kokemus rakennus- ja rakennesuunnitteluun sekä rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön.

Hakijalle katsotaan eduksi seuraavat asiat:

  • tietotekniikan osaaminen
  • alan säännösten tunteminen
  • valmiutta tehdä itsenäisiä ratkaisuja
  • ilmanvaihtoasioiden tunteminen
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tehtävän täyttämisessä sovelletaan kuuden (6) kk:n koeaikaa. Palkkaus määräytyy teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Virka täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa johtava rakennustarkastaja Tapani Hilvenius, puh. 040 318 2124 tai tapani.hilvenius@kerava.fi

Virkaa haetaan sähköisesti 25.8.2019 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 231780. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi