Rakennuttajainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 9.5.2018 Hae viimeistään 28.5.2018

Tilakeskus on Lahden kaupungin taseyksikkö, jonka vastuulla on kaupungin toimitilahallinto sekä tilojen rakennuttaminen ja ylläpito. Tilakantaa on 510 000 m2 ja liikevaihto on 57 M€. Henkilökunnan määrä on 49. 120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.

Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.

Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

Tule Lahden Tilakeskukseen

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIKSI

1.8.2018 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lahden Tilakeskus vastaa kaupungin toimitilahallinnosta sekä tilojen rakennuttamisesta ja ylläpidosta 49 ammattilaisen voimin. Tilakeskuksen rakennuttajainsinöörin tehtäviin kuuluu talonrakennushankkeiden kustannusarvioiden laadinta ja jälkilaskenta sekä erikseen sovitut rakennuttamis-/valvontatehtävät.

Tehtävässä tarvitset talonrakennushankkeisiin liittyvää työkokemusta ja kehittämiskykyisyyttä. Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulussa suoritettu tutkinto, jossa merkittävä osuus opinnoista suuntautuu rakentamistalouden opintoihin. Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus kustannuslaskennasta ja kustannuslaskentaohjelmien sekä aikataulu-tekniikoiden tuntemus.

Tehtävä soveltuu myös valmistumisvaiheessa olevalle henkilölle. Työnantaja on valmis kouluttamaan tehtävään tarvittavilta osin.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sekä oleellista työtodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3.298,97 €/kk ja sen lisäksi maksetaan mahdolliset TS:n mukaiset työkokemuslisät.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 28.5.2018 klo 15.00.

Yhteystiedot
Leena Pirttilä puh. 050 658 61, leena.pirttila@lahti.fi
www.lahti.fi/tietoa-lahdesta/kaupungin-organisaatio/lahden-tilakeskus
www.lahti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi